BARFmenu


Resultaten 1 t/m 18 van 18

Barfmenu

Barfmenu is een lijn van diepgevroren vers voer van een zeer hoge kwaliteit. De ingrediënten worden goed gecontroleerd en er zitten geen geur-, kleur- en smaakstoffen in verwerkt waardoor het van hoge kwaliteit is. Bestel direct bij Plein!

De oprichtster van Barfmenu, Tineke Loeve, regelde de distributie van verse dierenvoeding. Zij was niet tevreden over wat er aangeboden werd en besloot in 2010 om dit zelf beter te gaan doen. Zij begon een nieuw bedrijf genaamd TinLo BV, een groothandel in dierenvoeding voor katten, honden en fretten. Met de lijn Barfmenu wil Tineke zorgen dat het verse vlees weer van de hoogste kwaliteit is.

Barfmenu kent als ingrediënten uitsluitend vers rauw vlees, vleesbotten en organen van de hoogste kwaliteit. Met uitzondering op de groentemix. Doordat het vlees rauw en vers is, zit het vlees vol met natuurlijke vitaminen en mineralen.

Barfmenu hond

Barfmenu heeft een aantal verschillende smaken die per tien stuks verkrijgbaar zijn zoals kip, konijn, paard en vis. Barfmenu kent ook Premium varianten, dat houdt in dat daar meer moeilijk verteerbare delen in zitten. Ook zijn er verschillende varianten waarbij je meerdere verpakkingen krijgt. Bij Barfmenu compleet krijg je de smaken kip, eend, lam en vis, deze zitten overzichtelijk verpakt in een doos. Hier is ook een premium pakket van genaamd Barfmenu Deluxe.

Waarom Barfmenu

Tegenwoordig is het dierenvoer voornamelijk in blik te verkrijgen, dit is dan ook de oorzaak van gezondheidsproblemen bij honden. In blikvoer zitten veel goedkope vulstoffen zoals granen en rijst. Door deze voedingsstoffen kunnen honden geen natuurlijke darmflora opbouwen. Hierdoor verteert het eten slecht. Deskundigen adviseren daarom steeds vaker vers vlees aan. Enkele voordelen van vers voer voor honden:

  • Glanzende en volle vacht
  • Minder anaalklierproblemen
  • Dieren zijn gezonder

Vers vlees voor honden (diepvriesvoeding)

Nu ook verkrijgbaar bij Plein: BARFmenu diepvriesworsten voor je hond! Lekker en gezond. Deze diepvriesworsten worden gekoeld bij je thuisbezorgd zodat de kwaliteit 100% gewaarborgd blijft. Ontdek nu deze heerlijke lekkernij voor je hond en bestel jouw BARFmenu diepvriesworsten bij Plein.

Barfmenu bestellen

Laat jouw hond ook genieten van het verse vlees van Barfmenu. Dit vlees bestaat uitsluitend uit vers rauw vlees van de hoogste kwaliteit, hierdoor zal jouw hond gezonder zijn. Bij Plein vind je alle soorten van Barfmenu voor honden.