Barn-i Cotton Clean 40 LTR

€ 12,99

€ 10,95




  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 746-864

Voor alle kleine huisdieren

Een 100% biologische bodembedekker voor hokken van knaagdieren en konijnen. Het product is op basis van katoenzaad vezel, dat vocht en geurtjes uitstekend absorbeert. Het hok blijft daardoor langer schoon, droog en vrij van geurtjes. Barn-I Cotton Clean is tevens stofvrij, dus uitstekend geschikt voor rat, muis en fret.

Voordelen
- Een schoon en droog hok
- Geen last meer van geurtjes
- Gaat veel langer mee
- Stofvrij
- 100% milieuvriendelijk; mag dus na gebruik in de groenbak

Gebruiksaanwijzing:
Breng een dikke laag Cotton Clean in het hok en druk het aan tot een laag van 2-3 cm. Breng in het hok van uw konijn een wat dikkere laag aan in de hoek waar het dier gewoonlijk zijn behoefte doet. Ververs alleen die hoeken om de paar dagen en het hok in zijn geheel afhankelijk van het dier 1x per week (bij ratten) of 1x per 14 dagen (of langer bij konijnen).

Bewaar Cotton Clean vooral droog en koel.

Productinformatie over Barn-i Cotton Clean

  • Merk: Barn-i
  • Ean: 8715207030430

Reviews

Philo 17-05-2015 op zich een goed product, maar lijkt me eerder nestmateriaal of toiletvulling dan een bodembedekker. ik gebruik liever een homogene korrelvorm als bodembeddeking. de katoenvezels zijn soms solo en hangen soms met meerdere aan elkaar. dat stoort mij, dat de deeltjes niet homogeen even groot zijn, tijdens mijn zoektocht naar kakjes. als je een kakje wilt nemen om in het toiletje te leggen ben mijn ratjes nog aan het zindelijk maken is het minder eenvoudig om er tussen gevallen kakjes terug te vinden. en bij een korrelvorm kan je eenvoudiger graven en zoeken.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: