Kattenbakvulling


Resultaten 1 t/m 20 van 67

Kattenbakvulling

Een schone kattenbak begint bij een goede kattenbakvulling. Plein, de online dierenspeciaalzaak, heeft een breed assortiment kattenbakvulling van merken als Happy Home, Biokat en Sanicat. Kattenbakvulling werkt absorberend en zorgt ervoor dat onaangename geurtjes in huis worden voorkomen.

Kattenbakvulling is verkrijgbaar in verschillende soorten. Klontvormend kattenbakvulling is bijvoorbeeld gemakkelijk uit de bak te scheppen doordat dit kattengrit samen klont wanneer het nat wordt. Niet-klontvormend kattengrit blijft los wanneer het nat wordt. Het verkleurt echter wel dus je kunt het er gemakkelijk uitscheppen.

Kattenbakvulling op basis van hout is een stuk milieuvriendelijker en tegenwoordig is er ook kattenbakgrit gemaakt van geperst oud papier. Dit 100% gerecycled kattengrit van Breedercelect is licht, stuift niet, is zacht voor de pootjes en sluit geurtjes goed in.

Kattengrit

Kattengrit, of kattenbakvulling, zorgt ervoor dat je kat zijn natuurlijke gedrag (het begraven van zijn uitwerpselen) kan uitoefenen in de kattenbak. Fijn kattengrit dat niet geparfumeerd is dat niet in een te dikke laag in de bak ligt is voor katten het fijnst.

Het is belangrijk om de kattenbak regelmatig te verschonen (het liefst minimaal 1x per dag) door de uitwerpselen er met een kattenbakschepje uit te halen. Katten kunnen heel goed ruiken dus een geur die wij wel ok vinden, is voor de kat vaak al onaanvaardbaar. Daarnaast adviseren we om het kattengrit 1x in de week helemaal te verversen en de bak goed schoon te maken door deze uit te soppen. Spoel de bak vervolgens goed na zodat er geen geurtjes van reinigingsmiddel achterblijven in de kattenbak.

Goedkope kattenbakvulling

Kattenbakvulling hoeft niet altijd duur te zijn. Op Plein.nl vind je goedkope kattenbakvulling dat prima werkt om nare geurtjes tegen te gaan. Bovendien hoef je nooit meer te sjouwen met zware zakken kattenbakvulling: wij bezorgen je kattenbakvulling gemakkelijk bij je thuis. Daarnaast leveren we altijd snel zodat je nooit zonder kattenbakvulling komt te zitten. Dat is pas fijn!

Kattenbakvulling aanbieding

Op zoek naar de beste kattenbakvulling aanbieding? Plein.nl is de online huisdierspecialist. Wij hebben regelmatig mooie acties en scherpe aanbiedingen, zo ook op kattenbakvulling. Ontdek nu onze meest actuele aanbiedingen en bestel kattenbakvulling voordelig online.