Kattenvoer droog


Resultaten 1 t/m 20 van 331

Biofood Kattenvoer 3-mix

Direct leverbaar

€ 38,95 10% korting

€ 34,95
Bekijk product: Biofood Kattenvoer 3-mix
Felix Brokjes Inhome Sensations
 

Direct leverbaar

€ 16,05 19% korting

€ 12,95
Bekijk product: Felix Brokjes Inhome Sensations
aanbieding
Royal Canin Indoor 27
 

Direct leverbaar

€ 74,95 25% korting

€ 56,21
Bekijk product: Royal Canin Indoor 27

Kattenvoer

Iedereen weet hoe kieskeurig sommige katten kunnen zijn, en daartegenoverstaand eten sommige katten de vreemdste dingen zoals kaas en olijven. Dit is natuurlijk niet heel gezond. Katten hebben net als in de natuur vlees nodig, maar niet alleen maar vlees. Ze hebben ook behoefte aan calcium, fosfor en de juiste vitaminen en mineralen.

Waar moet je op letten bij de keuze voor kattenvoer

Heel belangrijk is het voor katten om genoeg dierlijke vetten binnen te krijgen. Het vertgehalte van voeding moet tussen de 10-25% liggen. Uit vetten halen katten hun energie en dit maakt het kattenvoer ook lekker smakelijk.

Katten hebben ook 26% eiwitten nodig. Taurine is een aminozuur wat katten nodig hebben om hun weerstand hoog te houden. Daarnaast zijn er 2 essentiele vitamines die in kattenvoer hoort te zitten, vitamine B12 en vitamine A. Deze vitamines haalt de kat uit dierlijke producten.

Het is dus belangrijk om even goed naar de samenstelling van kattenvoer te kijken, en daarnaast moet het natuurlijk ook lekker smaken. Maar dat beslist je kat gewoon lekker zelf.

Een duidelijke manier van weergeven wat de samenstelling van het kattenvoer is wordt door CaroCroc mooi gedaan. Het breuken systeem laat precies zien wat het percentage Vet/Eiwtit is.

Kattenvoer online kopen

Bij Huisdierplein kun je kattenvoer en kattenbrokken voordelig en gemakkelijk online kopen. Vaak hebben wij specifieke merken, zoals CaroCroc, Biofood, Kanjer en Prins in de aanbieding.