Anti vlo, teek en worm


Resultaten 1 t/m 20 van 65

aanbieding
Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat

Direct leverbaar

€ 12,50 25% korting

€ 9,37
Bekijk product: Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat
aanbieding
Milbemax Kat Ontwormingsmiddel
 

Direct leverbaar

€ 26,50 40% korting

€ 15,89
Bekijk product: Milbemax Kat Ontwormingsmiddel
Beaphar Tapijt Spray
 

Direct leverbaar

€ 11,35 30% korting

€ 7,95
Bekijk product: Beaphar Tapijt Spray
Beaphar Vlooienband Kat Zwart
 

Direct leverbaar

€ 8,25 22% korting

€ 6,45
Bekijk product: Beaphar Vlooienband Kat Zwart
Mansonil Pasta
 

Direct leverbaar

€ 12,15 35% korting

€ 7,95
Bekijk product: Mansonil Pasta
Bolfo Fleegard Omgevingsspray
 

Direct leverbaar

€ 15,45 16% korting

€ 12,95
Bekijk product: Bolfo Fleegard Omgevingsspray
Frontline Combo Spot On Kat
 

Direct leverbaar

€ 42,10 24% korting

€ 31,95
Bekijk product: Frontline Combo Spot On Kat
Beaphar Vlooienband Kat Wit
 

Direct leverbaar

€ 8,25 16% korting

€ 6,95
Bekijk product: Beaphar Vlooienband Kat Wit
Mansonil Kat All Worm
 

Direct leverbaar

€ 17,60 21% korting

€ 13,95
Bekijk product: Mansonil Kat All Worm
Beaphar Fiprotec Kat
 

Direct leverbaar

€ 13,99 15% korting

€ 11,95
Bekijk product: Beaphar Fiprotec Kat
Exil Hond/Kat No Worm Pasta
 

Direct leverbaar

€ 23,95 21% korting

€ 18,95
Bekijk product: Exil Hond/Kat No Worm Pasta

Anti vlo, teek en worm bij je kat

Vlooien bij de kat

Eitjes en vlooienlarven houden zich voornamelijk schuil in tapijten, kieren in de mand of andere warme plekjes in het huis waar katten vaak komen. Daarnaast bevinden vlooien zich ook in de vacht van de kat.

Behandel bij een vlooienplaag zowel je kat met een anti-vlooien product wat zowel de eitjes als de volwassen vlooien aanpakt. Frontline combo is hier goede voorbeelden van. Daarnaast kun je het beste ook meteen je huis schoonmaken en bewerken met een omgevingsspray tegen vlooien. Om te voorkomen dat er weer vlooien komen bescherm je je kat met een vlooien anti-conceptie middel, zodat eitjes geen daadwerkelijke vlooien zullen worden.

Vlooien en Lintwormen

Katten hebben geen last van een milde wormenbesmetting en dit zal in weinig gevallen leiden tot problemen. Maar wanneer wormen zich wel snel vermenigvuldigen en er meer slechte dan goede organismen in de darm leven, kunnen de dieren gezondheidsproblemen krijgen en in hun conditie achter uit gaan. Dit moet natuurlijk voorkomen worden

Het is belangrijk om je kat meteen te ontwormen wanneer hij vlooien heeft gehad. Dit omdat vlooien overdragers van wormen kunnen zijn. Een goed wormmiddel zijn bijvoorbeeld de Beaphar Totaal Anti-Worm tabletten. Deze tabletten zijn bedoeld voor de behandeling van een wormbesmetting van spoelwormen en lintwormen. Huisdierplein heeft nog veel meer producten die een uitkomst bieden bij een wormbesmetting.

Katten en de teek

Een kat die buiten komt moet ook beschermd worden tegen teken. Dit kan met pipetjes of halsbanden, halsbanden hebben een langere werkingsduur. Vooral wanneer men in een bosrijke omgeving woont. De teek kan de Borrelia bacterie met zich meedragen, deze is vooral gevaarlijk voor mensen en veroorzaakt de ziekte van Lyme. Het teken seizoen is tussen april en september in volle gang, maar een teek kan al overleven en ook bijten wanneer het buiten rond de 4 graden is. Een tekenhalsband die tot 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken is de Seresto halsband

Natuurlijke anti vlooienmiddel

Naast de vele bekende middelen zijn er ook een aantal natuurlijke anti-vlooien middelen. Deze zijn goed te gebruiken om vlooien te voorkomen bij honden en katten met een allergie tegen de werkzame stoffen in de reguliere middelen. Wil je meer hierover lezen, klik dan hier.

Vlooienmiddelen online kopen

Bij Huisdierplein kun je anti-vlooienmiddel, ontwormingsmiddelen en tekenbestrijding voordelig en gemakkelijk online kopen. Vaak hebben wij specifieke merken, zoals Frontline, Advantage, Seresto en Beaphar in de aanbieding.