Doils Vital Omega-3 Olie 100 ml

€ 32,95

€ 22,46

aanbieding
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 974-334

Doils Vital voor een algehele goede conditie van je hond

Doils Vital is een hoogwaardig voedingssupplement voor oudere honden die last hebben van hartproblemen of nierproblemen. Het product bestaat voor 62% uit gezuiverde visolie en heeft een gunstig effect op het verouderende zenuwstelsel van je hond.
  • Rijk aan Omega-3 vetzuren, EPA, DHA, ETA en Vitamine E;
  • een unieke samenstelling om de hond gezond te houden bij uiteenlopende indicaties.
  • de diepzee-vissoorten die worden gebruikt, worden gevangen zonder dat het toekomstige behoud van de soorten in gevaar worden gebracht.

Meer informatie over Doils Vital Omega-3 Olie

Dosering: 1 x daags: 0,1 ml per kg lichaamsgewicht = 1 ml/10 kg. Doils Vital kan over het voer worden gegeven.Om gemakkelijk te kunnen doseren, zijn er twee spuitjes bijgevoegd. De kleinere spuit tot 10 kg en vanaf 10 kg de grotere spuit.

Bevat sterk geconcentreerde vetzuren EPA, DHA en ETA met toegevoegde natuurlijke vitamine E. Is goed gezuiverd door speciaal extractieproces en vrij van verontreiniging met PCB’s en zware metalen. De herkomst van de vis is verantwoord, de diepzee-vissoorten worden gevangen zonder dat het toekomstige behoud ervan in gevaar wordt gebracht.

Vetten hadden tot voor kort een slechte reputatie: ze maken dik en wie zijn dieren gezond wilde houden kon ze het beste zo min mogelijk vetten geven. Deze stelling is de afgelopen jaren behoorlijk genuanceerd. Een groeiend aantal onderzoeken toont aan dat de inname van ‘goede’ vetten juist onmisbaar is voor de gezondheid van zowel dier als mens en kreten als ‘verrijkt met EPA en DHA’ of ‘rijk aan Omega-3’ staan prominent op de verpakking van alles wat zich maar wil verkopen: vetten zijn een hype … Let daarom op de juiste vorm en hoeveelheid per ml.

Omega-3 in de vorm van EPA en DHA vetzuren is heel belangrijk voor de verhouding Omega-3 en Omega-6. Door het gebruik van plantaardige olie en vetten in honden- en kattenvoeding is de Omega-6 factor veelal te hoog. Dieren kunnen Omega-3 niet zelf maken waardoor het een essentieel vetzuur is wat moet worden toegevoegd aan het voer.

Doils Vital online kopen

Doils Vital online kopen doe je gemakkelijk en veilig op Huisdierplein. Vandaag online Doils Vital besteld is morgen in huis. Daarnaast vind je op Huisdierplein regelmatig een goede Doils & CatOils aanbieding.

Productinformatie over Doils Vital Omega-3 Olie

  • Merk: Doils
  • Ean: 5425018340132

Reviews