Vervoer


Resultaten 1 t/m 20 van 54

Rac Beschermer Kofferbak
 

Direct leverbaar

€ 54,99 36% korting

€ 34,95
Bekijk product: Rac Beschermer Kofferbak
Rac Autodeken Achterbank
 

Direct leverbaar

€ 23,99 21% korting

€ 18,95
Bekijk product: Rac Autodeken Achterbank
Camon Walky Dog Fietsbeugel
 

Direct leverbaar

€ 59,95 17% korting

€ 49,95
Bekijk product: Camon Walky Dog Fietsbeugel
Auto Veiligheidsnet 122x64 cm
 

Direct leverbaar

€ 14,25 30% korting

€ 9,95
Bekijk product: Auto Veiligheidsnet 122x64 cm

Je hond veilig mee in de auto

Autodekens voor je hond

Autodekens beschermen de bekleding van de auto tegen losse hondenharen, vocht en vuil. Vuil en hondenharen zijn vaak lastig of helemaal niet uit de bekleding van een auto te krijgen. Huisdierplein raadt daarom aan om het interieur van je auto goed te beschermen wanneer je je hond vervoert. Daarnaast is het voor de hond ook fijn als hij op een comfortabele autodeken kan liggen en uithijgen na een lange bos- of strandwandeling. Bovendien zijn de dekens eenvoudig te bevestigen.

Autogordel hond

De autogordel zorgt er voor dat je jouw hond veilig mee kunt vervoeren in de auto. De gordel zorgt er namelijk voor dat je jouw hond veilig vast kunt zetten. In veel landen is het al verplicht om je hond vast te zetten tijdens het vervoer. Ook is je hond veel rustiger wanneer hij een vaste plek heeft in de auto. Huisdierplein biedt verschillende auto-/veiligheidsgordels van onder andere Europet.

Veiligheidsrek

Voor de veiligheid van je hond, maar ook die van jezelf, je medepasagiers en de andere weggebruikers tijdens het rijden, wil je je hond veilig vervoeren. Een veilige autorit begint met het juiste hondenrek. Daarom heeft Huisdierplein een aantal verschillende veiligheidsrekken voor de auto. De rekken zorgen ervoor dat je hond altijd veilig achterin de auto blijft.

Autostoel

Als je wilt voorkomen dat je hond tijdens de autorit rondspringt in de auto en hem toch in de gaten wilt houden is een autostoel de ideale oplossing. Met een autostoel geef je je hond een vaste plek in de auto en bescherm je de auto tegen vuil. De autorit wordt veel meer ontspannen en veiliger, omdat je niet door een rondspringende hond wordt afgeleid. Huisdierplein heeft verschillende autostoelen.

Autodekens en gordels online kopen

Bij Huisdierplein kun je autodekens en gordels gemakkelijk online kopen. Vaak hebben wij specifieke merken, zoals Adori, Europet, Ipts en Petgear in de aanbieding.