Speelgoed


Resultaten 1 t/m 20 van 369

beste keus
Happy Pet Flossin Fun Flostouw
 

Direct leverbaar

€ 1,49 33% korting

€ 1,00
Bekijk product: Happy Pet Flossin Fun Flostouw
Chuckit Ultra Bal  2-pack

Direct leverbaar

€ 13,45 19% korting

€ 10,95
Bekijk product: Chuckit Ultra Bal 2-pack
beste keus
Happy Pet Fling N Fetch Werpstok
 

Direct leverbaar

€ 3,19 37% korting

€ 2,00
Bekijk product: Happy Pet Fling N Fetch Werpstok
Happy Pet Pluche Wilde Eend
 

Direct leverbaar

€ 5,49 28% korting

€ 3,95
Bekijk product: Happy Pet Pluche Wilde Eend
Petsentials Rubberen Ribbelring
 

Direct leverbaar

€ 2,29 15% korting

€ 1,95
Bekijk product: Petsentials Rubberen Ribbelring
beste keus
Chuckit Ultra Bal  1-pack
 

Direct leverbaar

€ 7,55 21% korting

€ 5,95
Bekijk product: Chuckit Ultra Bal 1-pack
Happy Pet Loofa Dog
 

Direct leverbaar

€ 4,49 12% korting

€ 3,95
Bekijk product: Happy Pet Loofa Dog
beste keus
Chuckit Ultra Bal met Piep
 

Direct leverbaar

€ 7,55 8% korting

€ 6,95
Bekijk product: Chuckit Ultra Bal met Piep
beste keus
Iquties Snack Attack Voerbal
 

Direct leverbaar

€ 3,99 25% korting

€ 2,99
Bekijk product: Iquties Snack Attack Voerbal
Iquties Snack Attack Voerbal
 

Direct leverbaar

€ 5,00 15% korting

€ 4,25
Bekijk product: Iquties Snack Attack Voerbal
Kong Easy Treat Lever
 

Direct leverbaar

€ 11,95 33% korting

€ 7,95
Bekijk product: Kong Easy Treat Lever
Trixie Latex Mini Kip
 

Direct leverbaar

€ 5,29 44% korting

€ 2,95
Bekijk product: Trixie Latex Mini Kip

Hondenspeelgoed

Op zoek naar hondenspeelgoed voor je hond? Op Plein vind je de leukste hondenspeeltjes waarmee je hond lekker actief blijft. Honden vinden het onwijs leuk om te spelen met hun baasje. Met het juiste hondenspeelgoed maak je het spelen nog leuker. 

Hondenspeelgoed is heel belangrijk voor je hond. Honden zijn sociale en actieve dieren die hun energie kwijt moeten. Naast de wandelingen die je met je hond maakt, is het ook belangrijk om met je hond te spelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het lichaam gestimuleerd wordt, maar ook de geest. Het resultaat hiervan is dat je hond voldaan is en dus minder snel ongewenst gedrag zal vertonen. En, misschien wel het belangrijkste, door samen met je hond te spelen versterk je de band met elkaar. 

Soorten hondenspeelgoed

Er is een breed aan hondenspeelgoed te koop waarmee je je hond kunt trainen en vermaken. Hieronder vind je de verschillende soorten hondenspeelgoed. Tip: wissel af met welk speelgoed je speelt. Op deze manier raakt je hond niet uitgekeken op zijn speelgoed en blijft ‘ie getriggerd om te spelen.

Piepend speelgoed. Hondenspeeltjes die geluid maken zodra je hond erin bijt of op kauwt vindt bijna iedere hond leuk. 

Zwem- en waterspeelgoed. Ideaal voor honden die graag in het water spelen en zwemmen. Ons speciale zwem- en waterspeelgoed blijft drijven op het water waardoor je hond er gericht naar toe kan zwemmen. 

Apporteren. Heb je een actieve hond die van apporteren houdt? Wij hebben, naast ballen, ook speciale apporteerblokken en andere werpspeeltjes. Wil je wat verder gooien, dan kun je een werpstok of ballenpistool gebruiken. 

Kauwspeelgoed. Voor de honden die houden van kauwen en bijten in speelgoed, hebben wij een mooie selectie kauwspeelgoed. Kauwspeelgoed is ideaal omdat het de speekselvorming stimuleert en de gebitsverzorging ondersteunt. Daarnaast vinden veel honden het een leuke bezigheid. 

Waar moet je op letten bij hondenspeeltjes?

Niet ieder hondenspeeltje is geschikt voor iedere hond. Zorg ervoor dat het speelgoed dat je uitkiest de juiste maat heeft voor je hond. Een bal die te klein is gaat sneller kapot, maar kan ook zeer gevaarlijk zijn. Een bal die te groot is waardoor je hond hem niet op kan pakken is niet leuk.

Daarnaast is het ook vaak een kwestie van uitproberen: wat de ene hond superleuk vindt, vindt de andere misschien niet interessant. Voor elk soort hondenspeelgoed geldt dat het is om mee te spelen en niet om op te kluiven. Heb je een hond met een hoge kauwdrift? Kijk dan eens naar de Nylabones, deze nylon kluiven zijn zeer stevig en goed voor het gebit. Ook zijn de kleine stukjes nylon die eraf komen niet schadelijk voor je hond.

Hondenspeelgoed bestellen

Hondenspeelgoed bestel je eenvoudig, snel en veilig online bij Plein. Wij hebben een uitgebreid assortiment met hondenspeeltjes. Of je nu leuk speelgoed zoekt voor apporteren of liever een zwemspeelgoed of kauwspeelgoed wilt. Bij Plein hebben wij de leukste hondenspeeltjes voor iedere hond. Bestel nu online en ontvang je bestelling snel in huis. Zo kunnen jij en je favoriete huisdier zo snel mogelijk genieten van jullie nieuwe speelgoed.