Hygiene & huis


Resultaten 1 t/m 20 van 105

Hygiëne voor je hond, je huis en jezelf

Hondenbroekjes en pads

De broekjes en pads bieden ondersteuning bij pups die bijvoorbeeld nog niet zindelijk zijn. Dit zorgt voor een schone omgeving in huis. De ontlasting en urine wordt namelijk opgevangen door het desbetreffende broekje of pad die je dan om hebt gedaan bij je pup.

Hondentoilet

De hondentoilet maakt het mogelijk voor je pup om zijn behoefte te doen zonder dat hij daarvoor naar buiten hoeft. Hiermee kan je dus ideaal de zindelijkheid van je hond trainen.

Kledingroller

Een kledingroller zorgt voor een schone kleding, auto of een schoon huis. Een kledingroller verwijdert namelijk de haren die afkomstig zijn van de vacht van jouw hond. Een goede kledingroller is de Rollcare Pet Kledingroller. Deze roller is eenvoudig te reinigen met water en kan voor een langere tijd worden hergebruikt.

Schoonmaakmiddelen

Deze schoonmaakmiddelen kunnen worden gebruikt wanneer je jouw huis schoon gaat maken. Het schoonmaken kan met verschillende producten plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn de stofdoeken en de vlekken verwijderaars.

Hondenbroekje, hondenpads en schoonmaakmiddelen online kopen

Bij Huisdierplein kun je hondenbroekjes, hondenpads en schoonmaakmiddelen voor honden gemakkelijk online kopen. Vaak hebben wij specifieke merken, zoals Swiffer, Adori, Simple Solution en Dierendrogist in de aanbieding.