Doils Skin Omega-3 Olie 236 ml

€ 53,95

€ 37,46

aanbieding
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 974-333

Doils Skin voor een gezonde huid en vacht van je hond

Doils Skin omega-3 visolie is een aanvullend diervoeder en biedt ondersteuning bij herstel van diverse huid en vachtproblemen bij honden. Waaronder overmatige verharing en kale plekken ontstekingen, jeuk door allergie, doffe vacht, overmatige verharing en kale plekken.
  • Omega-3 vetzuren die in de voeding voornamelijk verkregen worden uit vette vis worden in het lichaam omgezet in diverse gunstige stoffen;
  • onverzadigde vetzuren zijn goed voor de huid;
  • Doils olie wordt bereid uit diepzeevis en door speciale extractieprocedures extra gezuiverd; dit heeft tot resultaat dat Doils visolie geen schadelijke reststoffen als zware metalen, PCB's en dioxines bevat wat het product zeer veilig in gebruik maakt.

Meer informatie over Doils Skin Omega-3 Olie

Dosering: 1 ml per 10 kg lichaamsgewicht per dag.

Bevat sterk geconcentreerde vetzuren EPA, DHA en ETA met toegevoegde natuurlijke vitamine E. Is goed gezuiverd door speciaal extractieproces en vrij van verontreiniging met PCB’s en zware metalen. De herkomst van de vis is verantwoord, de diepzee-vissoorten worden gevangen zonder dat het toekomstige behoud ervan in gevaar wordt gebracht.

Vetten hadden tot voor kort een slechte reputatie: ze maken dik en wie zijn dieren gezond wilde houden kon ze het beste zo min mogelijk vetten geven. Deze stelling is de afgelopen jaren behoorlijk genuanceerd. Een groeiend aantal onderzoeken toont aan dat de inname van ‘goede’ vetten juist onmisbaar is voor de gezondheid van zowel dier als mens en kreten als ‘verrijkt met EPA en DHA’ of ‘rijk aan Omega-3’ staan prominent op de verpakking van alles wat zich maar wil verkopen: vetten zijn een hype … Let daarom op de juiste vorm en hoeveelheid per ml.

Omega-3 in de vorm van EPA en DHA vetzuren is heel belangrijk voor de verhouding Omega-3 en Omega-6. Door het gebruik van plantaardige olie en vetten in honden- en kattenvoeding is de Omega-6 factor veelal te hoog. Dieren kunnen Omega-3 niet zelf maken waardoor het een essentieel vetzuur is wat moet worden toegevoegd aan het voer.

Doils Skin online kopen

Doils Skin online kopen doe je gemakkelijk en veilig op Huisdierplein. Vandaag online Doils Skin besteld is morgen in huis. Daarnaast vind je op Huisdierplein regelmatig een goede Doils & CatOils aanbieding.

Productinformatie over Doils Skin Omega-3 Olie

  • Merk: Doils
  • Ean: 5425018340057

Reviews