Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin 12kg

€ 64,95

€ 46,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 747-638

Pro Plan Puppy Sensitive Skin

Pro Plan Puppy Sensitive Skin is speciaal samengesteld voor puppy's met een gevoelige huid in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. De basisingrediënten van deze brokken zijn zalm en rijst.

De voordelen van Pro Plan Puppy Sensitive Skin:
  • Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen
  • De vitaminen E & C helpen om een sterk immuunsysteem te creëren
  • Zorgt voor optimale groei in de puppyfase

Meer informatie over Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin

Deze voeding is samengesteld met een beperkt aantal eiwitbronnen om huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te helpen minimaliseren. Bovendien bevat deze voeding hoge concentraties aan specifieke voedingsstoffen die essentieel zijn om huid en vacht te ondersteunen.

Samenstelling: Zalm (17%), rijst (17%), gedehydreerd zalmeiwit, dierlijk vet, maïsglutenmeel, maïszetmeel, sojameel, gedroogde ei, digest, gedroogde bietenpulp, gedehydreerd soja-eiwit, maïs, mineralen, gedroogde chicoreiwortel, visolie, soja-olie.

Voedingsadvies:
Voeden tijdens de dracht- & zoogperiode: Gedurende de laatste 3 tot 4 weken van de dracht, dienen de voedingshoeveelheden van je hond te worden vermeerderd met 25%; tijdens het zogen dient de voedingshoeveelheid te worden vermenigvuldigd met 2 tot 3 keer, wat zorgt voor een ideale lichaamsconditie. Voeden tijdens het spenen en de groei: Tijdens de 3 tot 6 weken van het spenen begin je met het geven van bevochtigde PRO PLAN Puppy, 3 tot 4 keer per dag. Voed na het spenen volgens de voedingstabel. Verminder geleidelijk aan het vochtig maken van de brokken na de leeftijd van 3 maanden. Het behouden van een slanke lichaamsconditie tijdens de groei is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kun je de dagelijkse hoeveelheden aanpassen met 10 tot 15% naar boven of naar beneden.

Schoon, vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

Pro Plan puppy sensitive skin online kopen


Waarom nog zware zakken tillen als je Pro Plan puppy morgen in huis kunt hebben? Online koop je Pro Plan met gemak op Huisdierplein. Daarnaast hebben we regelmatige een leuke Pro Plan aanbieding op de site staan.

Productinformatie over Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin

Reviews

Berlinda Van Roy 08-06-2015 Wij hebben een samoyeed puppy van 5 maanden. We hebben hem aangekocht op 3 maanden, en er werd ons Pro Plan Puppy Sensitive Zalm-rijst aanbevolen door de kennel. Onze hond Maurice is er gek op. Zowel met melk als droog eet hij steeds alles op. Ook zijn vacht blijft, door de visolie die in deze voeding zit, supermooi zacht en glanzend. Zeker een aanrader.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: