Pro Plan Puppy Large Robust 12kg

€ 67,95

€ 46,95
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis thuisbezorgd
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 747-639

Pro Plan Puppy Large Robust

Pro Plan Puppy Large Robust is speciaal samengesteld voor de nutritionele behoeften van puppy's van grote rassen (groter dan 25kg volwassen gewicht) met een robuuste lichaamsbouw. Pro Plan puppy robuust heeft de smaak van Kip.

De voordelen van de Pro Plan Puppy Large Robust:
 • Helpt bij het bevorderen van het immuunsysteem
 • Zorgt ook voor een goede balans tussen bacteriën in de darmen van de pup
 • Vermindert de belasting van de gewrichten door het eiwit- en vetgehalte
 • Helpt bij de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen

  Meer informatie over Pro Plan Puppy Large Robust

  Puppy's van grote robuuste rassen hebben van nature een langzamer metabolisme, vergeleken met grote atletische rassen. Ze gebruiken dus minder energie. Puppy Large Robust is speciaal aangepast om de robuuste lichaamsbouw te ondersteunen, terwijl het de ideale lichaamsconditie helpt te behouden.

  Samenstelling:
  Samenstelling: Kip (17%), tarwe, gedehydreerd gevogelte-eiwit, maïs, rijst (6%), sojameel, dierlijk vet, tarwevezel, gluten, digest, gedroogde bietenpulp, mineralen, visolie, gedroogde colostrum (0,1%)

  Voedingsadvies:
  Voeden tijdens de dracht- & zoogperiode: Gedurende de laatste 3 tot 4 weken van de dracht, dienen de voedingshoeveelheden van je hond te worden vermeerderd met 25%; tijdens het zogen dient de voedingshoeveelheid te worden vermenigvuldigd met 2 tot 3 keer, wat zorgt voor een ideale lichaamsconditie. Voeden tijdens het spenen en de groei: Tijdens de 3 tot 6 weken van het spenen begin je met het geven van bevochtigde PRO PLAN Puppy, 3 tot 4 keer per dag. Voed na het spenen volgens de voedingstabel. Verminder geleidelijk aan het vochtig maken van de brokken na de leeftijd van 3 maanden. Het behouden van een slanke lichaamsconditie tijdens de groei is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Naar gelang zijn mate van activiteit,
  fysieke conditie en individuele behoeften, kun je de dagelijkse hoeveelheden aanpassen met 10 tot 15% naar boven of naar beneden. Schoon, vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

  Productinformatie over Pro Plan Puppy Large Robust

  Reviews

  Carl 08-06-2015 Pro Plan Puppy Large Robust bevalt ons, en onze honden, heel goed. We hebben twee Berner Sennen pups van 6 maanden oud en voeren dit voer nu een maand of twee. Onze honden groeien snel, hebben veel energie en vinden het lekker.
  Pim 10-03-2015 Wij voeren onze puppy dit voer sinds een paar maanden. Toen hij een Labrador nog kleiner was gaven we hem een regulier puppyvoer, maar hij begint nu zo groot en sterk te worden dat we zijn overgestapt op Puppy Large Robust. Ondanks dat hij het nog niet heel lang krijgt reageert hij er goed op. Hij heeft veel energie en groeit gestaag.
  henk 04-03-2015 we gaan vandaag de eerste bestelling doen voor proplan, we hebben een leonberger van 3 maanden....dus kijken of het hem gaat bevallen.

  Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: