Pro Plan Puppy Large Athletic 12kg

€ 66,95

€ 46,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 747-640

Pro Plan Puppy Large Athletic

Pro Plan Puppy Large Athletic is speciaal samengesteld voor de nutritionele behoeften van puppy's van grote rassen (groter dan 25kg volwassen gewicht) met een atletische lichaamsbouw. Als basisingrediënt is er Kip gebruikt in dit hondenvoer.

De voordelen van Pro Plan Puppy Large Athletic:
  • Bevordert het immuunsysteem
  • Zorgt voor de juiste balans tussen bacteriën in de darmen van de pup
  • Het helpt bij een betere ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen
  • Ondersteunt een gezonde groei van het lijf

Meer informatie over Pro Plan Puppy Large Athletic

Enkele voorbeelden van atletische hondenrassen:
Boxer , Dalmatiër, Dobermann, Duitse herder, Deense dog, Greyhound. Ierse wolfhond, Pointer Setter, Weimeraner

Samenstelling: Kip (17%), gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, rijst (9%), gluten, sojameel, maïs, dierlijk vet, digest, gedroogde bietenpulp, mineralen, visolie, gedroogde colostrum (0,1%).

Voedingsadvies: Voeden tijdens de dracht- & zoogperiode: Gedurende de laatste 3 tot 4 weken van de dracht, dienen de voedingshoeveelheden van je hond te worden vermeerderd met 25%; tijdens het zogen dient de voedingshoeveelheid te worden vermenigvuldigd met 2 tot 3 keer, wat zorgt voor een ideale lichaamsconditie. Voeden tijdens het spenen en de groei: Tijdens de 3 tot 6 weken van het spenen begin je met het geven van bevochtigde Pro Plan Puppy, 3 tot 4 keer per dag. Voed na het spenen volgens de voedingstabel. Verminder geleidelijk aan het vochtig maken van de brokken na de leeftijd van 3 maanden. Het behouden van een slanke lichaamsconditie tijdens de groei is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kun je de dagelijkse hoeveelheden aanpassen met 10 tot 15% naar boven of naar beneden.

Schoon, vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

Pro Plan puppy athletic online kopen


Waarom nog zware zakken tillen als je Pro Plan puppy morgen in huis kunt hebben? Online koop je Pro Plan met gemak op Huisdierplein. Daarnaast hebben we regelmatige een leuke Pro Plan aanbieding op de site staan.

Productinformatie over Pro Plan Puppy Large Athletic

Reviews

Suzanne 08-06-2015 Onze 1-jarige Cane Corso heeft veel energie, kan hard, ver en lang rennen en heeft voer nodig dat hierbij past. ProPlan Puppy Large Athletic is precies goed. Hij heeft voldoende energie, ziet er gezond uit en vindt het voer lekker.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

€ 4,95