Bench


Resultaten 1 t/m 20 van 80

Hondenbench

Een hondenbench zorgt ervoor dat jouw hond zijn eigen plek in huis heeft. Een bench is een plek waar je hond veilig en rustig kan liggen en moet absoluut niet gezien worden als een hok waarin het dier opgesloten wordt. Een bench is daarnaast ideaal om je hond mee te vervoeren, bijvoorbeeld in de auto als je op vakantie gaat of naar de dierenarts.

Bench hond

De bench voor je hond biedt niet alleen een eigen plekje voor je hond. Een hondenbench is ook erg praktisch bij de opvoeding van de pup. De bench kan ondersteuning bieden bij zindelijkheid- en verlatingsangsttraining. Ook handig als je pup nog in de sloopperiode zit en je wilt voorkomen dat je interieur hiervan de dupe wordt als je even weg bent. Daarnaast is een bench voor honden ook perfect voor onzekere honden, honden die moeilijk alleen kunnen zijn en gezinnen met jonge kinderen.

Hondenbench accessoires

Naast de bench is het verstandig om een aantal accessoires te kopen, zoals een bench hoes. Deze zorgt ervoor dat je hond zonder licht een dutje kan doen. Bovendien geef je met een bench hoes je hond privacy en geborgenheid. De hoezen zijn gemakkelijk te reinigen en gemaakt van duurzaam en stevig materiaal.

Vergroot daarnaast het comfort van de bench met een benchmat of benchmatras. De Bench matten en matrassen zorgen er voor dat je hond comfortabel kan liggen doordat hij een zachte ondergrond heeft. Meet voordat je een keuze maakt de bench op. Huisdierplein heeft matten en matrassen in verschillende afmetingen en diktes in diverse kleuren die perfect passen in de verschillende hondenbenches.

Autobench

De autobench of reisbench maakt het mogelijk om je hond gemakkelijk en veilig te vervoeren. Ideaal als je naar de dierenarts gaat of als je met de auto op vakantie gaat. De autobench is comfortabel, makkelijk te gebruiken en eenvoudig schoon te maken. Op Plein.nl vind je verschillende groottes en afmetingen zodat je zeker weet dat de autobench groot en comfortabel genoeg is om je hond mee te vervoeren.

Hondenbench kopen

Bij Plein, de online dierenspeciaalzaak, vind je een breed assortiment hondenbenches van bekende merken als Adori en Petcomfort. De benches zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat je altijd de juiste grootte kan kiezen voor jouw hond. Het is belangrijk dat je hond makkelijk kan staan, omdraaien en liggen in de bench: kortom dat hij voldoende ruimte heeft. Met de juiste bench grootte zal hij zich prettig voelen in zijn bench.

Hondenbench aanbieding

Op zoek naar de beste hondenbench aanbieding? Op Plein.nl vind je een breed aanbod van benches in verschillende groottes, maten en kleuren. Bovendien hebben we altijd de beste aanbiedingen en scherpste acties. Ontdek nu de meest actuele hondenbench aanbiedingen en bestel direct jouw nieuwe hondenbench online bij Plein. Altijd snel in huis!